KinoCircus - A filmes blog

tengo_ganas_de_ti.jpg

Már az online filmnézős oldalakon is megtekinthető a nemrég kijött A felhők fölött 3 méterrel c. film folytatása, az Akarlak! (Tengo ganas de ti). Korábbi cikkünkben már bemutattuk az első részt, s mi nők tudjuk jól, hogy ez az utóbbi idők legromantikusabb alkotása. Lássuk, a második rész kielégítette-e a filmhez fűződő várakozásokat.

Története röviden a következő: Mint tudjuk, az első rész végén Hache (Mario Casas) elmegy Londonba. Nos, sikeresen ott tölt 3 évet, miután visszatér Barcelonába. Ez alatt az idő alatt viszont sok minden megváltozik, kivéve érzéseit Babi (María Valverde) iránt. Úgy dönt, új életet kezd, megváltozik, felnő. Ideje lenyugodni, munkát találni és talán ő is tovább tud lépni érzésein, hisz kiderül, hogy Babi ezt már rég megtette, ugyanis a lánynak van egy komoly kapcsolata. Nemsokra rá, Hache találkozik egy vad és titokzatos lánnyal, Ginnel (Clara Lago). Kialakul köztük valami, H úgy érzi, végre megtalálta azt az embert, akinek sikerül elfeledtetnie vele Babit. A kérdés viszont az, hogy mennyire erős a lány iránti vonzalma?

Nagyjából ennyiről szól az egész film, természetesen vannak még mellékszálak a meghalt barátjáról és Katina-ról, na meg a gonosz ellenségről. Azt kell mondjam, hogy nekem ez a film csalódás volt az előzőhöz képest. Nem kellett volna már erőltetniük a 2. részt, inkább maradt volna úgy az egész, ahogy volt, befejezetlenül. Ez az "édes hármas" szitu kicsit elcsépelt. Ráadásul a nézők szerintem nagyon nem azt a végkifejlettet szerették volna látni, mint ami végül lett. Nem akarom lelőni a poént és senkinek se elvenni a kedvét, de nekem ez a véleményem róla. Egyszer megnézhető, de ott van a film végén az a bizonyos sóhaj a részünkről, hogy: "Óhh". Azt még meg kell jegyeznem, hogy valószínűleg nekem az is elvett az élményből, hogy a felirat hiányos volt, de nem hinném, hogy sokat változtatna a véleményemen, ha minden egyes mondat le lett volna fordítva. Csak olyanok nézzék meg, akik nagyon nem bírják ki és nincs mit csinálniuk azon a délutánon, vagy estén. Egyébként hanyagolható.

KinoMeter

KinoMeter2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinocircus.blog.hu/api/trackback/id/tr744906985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.