KinoCircus - A filmes blog

Van egy hely, ahol az álmok valóra válnak. Ahol az idő megállt és senki nem öregszik egy napot sem. Ahol indiánok, sellők és mesebeli tündérek élnek. Van egy hely, ahol kegyetlen kalózok harcolnak csíntalan gyerekek ellen, és ahol a repülés nem csupán a képzeletben létezik. Hogy hol van ez a hely? Csak menj jobbra a második csillagig, aztán meg se állj reggelig!

Mindenki ismeri Pán Péter meséjét. A fiúét, aki Sohaországban él Csingiling, az aprócska tündér, valamint az elveszett fiúk társaságában. A legfőbb ellensége pedig Hook kapitány, a kalózok rettegett vezére. Na de tulajdonképpen, hogy is kerültek ők ebbe a mesebeli világba, és mi ez a nagy ellenségeskedés?

Számtalan átgondolása született már ennek a történetnek. A 2011-es angol feldolgozás viszont úgy mutatja be a már jól ismert szereplőket, ahogy azt nem gondolnánk: Jimmy Hook valójában Peterék pártfogója volt, mikor is zsebmetszéssel keresték a kenyerüket…

neverland257.jpg

A fiúk jól megszokott élete (amely eddig sem volt zűrzavaroktól mentes) akkor válik izgalmassá, mikor szeretett mentoruk Jimmy, egy régiségkerekedés kifosztásával bízza meg őket. Célja egy olyan varázsgömb megszerzése, amely átviheti őt egy másik világba.

De az élet nem ilyen egyszerű. A gömb véletlenül leesik a földre, és az ütés hatására mindannyian Sohaországba csöppennek. Visszafelé viszont senki sem tudja az utat… A csapat pedig ekkor kettéoszlik: Peterék a tündéreket őrző indiánokkal tartanak, míg Hook Bonnynak, a kalózkapitánynak a szeretője lesz.

A bonyodalom ott kezdődik, hogy a tündérek birtokában lévő bűvös port, amely segítségével az ember repülni tud, Bonny magáénak akarja tudni – bármi áron.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinocircus.blog.hu/api/trackback/id/tr35756389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.