KinoCircus - A filmes blog

the_crow_soundtrack.gifAz egyik legmeghatározóbb filmélményem A holló (The Crow) című filmhez köthető. Számtalanszor láttam már és minimum ennyiszer meg is tudnám még nézni. Mindig borzongással tölt el az a tény, hogy a film forgatásán halt meg a főszereplő, Brandon Lee. Ám a mozi nem csak ennek köszönheti kult státuszát, hanem a remek sztorinak, a lenyűgöző és hátborzongató színészi játéknak, valamint a csodálatos filmzenének is.

Az albumon egytől egyig minden zene visszaadja a film erőteljes hangulatát. Azonban szeretnék kiemelni három dalt, amelyek számomra kifejezik A holló életérzést: Burn, Dead Souls, It Can't Rain all the Time. Ha nem akarjátok az egész albumot végighallgatni, akkor ezek a számok tökéletesen tükrözik a lemez lényegét. A lapozás után teljes terjedelmében meghallgathatóak a számok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinocircus.blog.hu/api/trackback/id/tr994569917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.