KinoCircus - A filmes blog

Gus Van Sant új filmjében, a Sea of Trees című alkotásban játszik az Oscar-jelölt Matthew McConaughey - értesült a The Hollywood Reporter.

matthew_mcconaughey_gus_van_sant.png

A színésznek Van Sant filmje lesz az első új munkája, mióta elnyerte a Golden Globe-díjat a Mielőtt meghaltam főszerepéért. Az alakításáért az Oscar-jelölést is begyűjtő színész partnere a japán Vatanabe Ken lesz.

A Sea of Trees egy amerikai és egy japán férfiról szól, akik elutaznak a japán Aokigahara erdőbe, amelyet az öngyilkosok erdejének neveznek. Ám ahelyett, hogy véget vetnének az életüknek, találkozásuk után kettesben vágnak neki az erdőnek egy reflektív utazásra indulva. A forgatókönyvet Chris Sparling írta.

Vatanabe olyan hollywoodi kasszasikerben szerepelt, mint az Eredet vagy a Levelek Ivo Dzsimáról. A színészt Az utolsó szamurájban nyújtott játékáért tíz éve a legjobb mellékszereplő díjára jelölte az amerikai filmakadémia.

Forrás: MTI

Kép forrása: THR

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinocircus.blog.hu/api/trackback/id/tr355801308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.